Jobba hos oss

Tjänster vi söker: Säljare

Vi förstärker vår säljavdelning, vill du vara med och bli våra nya säljare av lantbruk och entreprenad-maskiner.
Arbetet med försäljning av dessa maskiner gör du ute hos kunden eller på kontoret. Du kommer att vara med från demonstration av maskiner till slutförsäljning. Fokus är att se till kundens behov.

I arbetet ingår bland annat:
– Bearbetning av marknaden genom telefon och besök.
– Försäljning och finansiering av nya och begagnade maskiner.
– Hantering av nya och begagnade maskiner i lager.
– Vara delaktig i visningar, demonstrationer och mässor.

Vem är du.

Vi söker dig som vill göra affärer och skapa långsiktiga relationer. Erfarenhet från lantbruk eller entreprenad-branschen är en merit men inget krav. Vi ser mer till att du är rätt person.

Du känner dig bekväm i att uttrycka dig i tal och skrift (svenska, engelska). Du har grundläggande kunskaper i data och teknik. Du tycker om att arbeta självständigt och driva dina affärer.

Vad erbjuder vi.

Du har ditt kontor i Kumla som bas, här är vi ett gäng med engagerade medarbetare. Vi ser till att du får den produkt-utbildning som behövs både internt och externt av våra leverantörer.

Är du rätt person har du goda förtjänstmöjligheter och ett arbete som är omväxlande med mycket frihet under ansvar. Vi jobbar med korta och snabba beslutsvägar

Om företaget

Närkes Traktorcenter AB bildades i Kumla 1992 och är sedan dess en helhetsleverantör av fordon och maskiner till jord-skogsbruk och entreprenad. Vi är ett privatägt företag och har idag flera ledande fabrikat såsom Massey Ferguson, Ljungby Maskin, McHale, Trejon och Weidemann i vårt sortiment.

Våra kunder finns i huvudsak i Örebro län, men begagnade maskiner säljs och förmedlas över hela Sverige. Vår försäljning grundar sig på lång branscherfarenhet. Vi jobbar hela tiden med att vidareutveckla företaget och gör detta genom att erbjuda våra kunder riktigt bra produkter. Dessutom erbjuder vi helhetslösningar vad gäller finansiering, service och support.


Är du vår nästa arbetskamrat?

Fyll i formuläret och ansök idag, så kontaktar vi dig inom kort.

Förnamn

Efternamn

Telefonnummer

Mailadress

Vilken tjänst är du intresserad av?

SäljareSpontanansökan

Personligt brev

Bifoga CV: