Jobba hos oss

Är du vår nya servicetekniker?


Om företaget

Närkes Traktorcenter AB bildades i Kumla 1992 och är sedan dess en helhetsleverantör av fordon och maskiner till jord-skogsbruk och entreprenad. Vi är ett privatägt företag och har idag flera ledande fabrikat såsom Massey Ferguson, Ljungby Maskin, McHale, Trejon och Weidemann i vårt sortiment.

Våra kunder finns i huvudsak i Örebro län, men begagnade maskiner säljs och förmedlas över hela Sverige. Vår försäljning grundar sig på lång branscherfarenhet. Vi jobbar hela tiden med att vidareutveckla företaget och gör detta genom att erbjuda våra kunder riktigt bra produkter. Dessutom erbjuder vi helhetslösningar vad gäller finansiering, service och support.


Är du vår nästa arbetskamrat?

Vi söker nu en servicetekniker till vår verkstad i Kumla.
Arbetet består huvudsakligen av att reparera och serva entreprenad- och lantbruksmaskiner. Som servicetekniker hos oss arbetar du självständigt både ute i fält och på vår verkstad.

Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon samt kunskaper inom felsökning, el och hydraulik är meriterande. Datorn är ett verktyg som vi använder dagligen för felsökning och baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändig.

Du behärskar svenska i tal och skrift. Du kommer att få vidareutbildning hos våra leverantörer och ett plus är om du kan läsa och förstå engelska då en del handböcker är skrivna på engelska. Även vissa kurser hålls på engelska.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid 40 tim/v.

Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Anna Gilbertsson, 070-557 80 60

Ansökan görs via vårt formulär här på hemsidan, glöm inte att bifoga personligt brev och CV.

Vi vill ha din ansökan senast den 28/2-23 men urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

  Fyll i formuläret och ansök idag, så kontaktar vi dig inom kort.

  Förnamn

  Efternamn

  Telefonnummer

  Mailadress

  Personligt brev

  Bifoga CV: