Service och reservdelar

Med vår långa brancherfarenhet kan du känna dig trygg

Reservdelar

Hos oss har du som kund alltid nära till de reservdelar du behöver. Vi har ett stort lager med över 16 000 artiklar. Vårt lager är i första hand uppbyggt för de leverantörer vi marknadsför.

Vi är uppkopplade mot våra leverantörers centrallager. På så sätt har vi möjlighet att beställa för leverans dagen efter, förutsatt att delen finns i lager hos leverantören.

Vår reservdelspersonal hjälper er med reservdelar till de fabrikat vi marknadsför. Vi kan även hjälpa er med reservdelar till andra fabrikat. För att kunna ge er snabb och korrekt service, är det till stor hjälp för oss om ni har maskinbeteckning, årsmodell och chassinummer tillgängligt.
Vi pressar hydraulslang enligt ert önskemål.

Verkstad

Vi utför service och reparationer av de flesta maskiner inom lantbruk, entreprenad och skog. Vår verkstad är utrustad med den senaste utrustningen och våra montörer genomgår fortlöpande utbildningar hos leverantörerna.
Vill ni hellre att service sker i fält eller i er gårdsverkstad, så har vi våra fullutrustade servicebussar. Med dessa servar vi även då det är akutjobb eller jour under högsäsong.
Vi utför effekt- och vridmomentsprov av traktorer upp till 500 hk. Besiktning av växtskyddssprutor gör vi för alla fabrikat.

Våra reparationsvillkor
För tryggt avtal mellan oss och våra kunder så använder vi Maskinleverantörernas villkor av service och reparation av maskiner. Villkoren hittar ni här, Reparation 11